martes, 22 de enero de 2013

Navarcles - Talamanca - Navarcles


Ruta que surt de Navarcles fins a Talamanca i torna; Quan surti'm de Navarcles la pista va puja'n per carena fent algunes petites baixades Peró en general va Pujant un pel aburrit per la monotonia de la pista, desprès de uns 10 km, la pista baixa fort fins sota de Talamanca. aquesta es divertida ya que es molt rapida, el problema es que quans'acaba es te que pujar fins el poble per una pista amb unes pujades molt fortes en alguns trams tens l'ajuda de que te formigo un cop a dalt el poble es maquisim tot de pedra amb el seu castell, el travessem per fer una curta baixada amb trams també amb formigo i de nou una pujadeta força dura, Peró una mica mes curta desprès poder la part que magrada mes de la ruta una part que vas baixant per la pista una mica mes dolenta Peró no gaire, Peró el paisatge magrada mes.
desprès arribes a una pedrera i toca pujar per la seva carretera asfaltada també força pesada un cop a dalt agafem una pista a la dreta per torna un tros mes enllà amb la pista del principi i de nou a Navarcles.
La ruta no es que estigui malament, Peró i e trobat a falta una mica de corriols, o pista una mica mes trencada, es pujar molt per fer les baixades amb 10 minuts i no acaba de recompensa l'esforç de pujar, no se... veig que es molt popular aquesta ruta o les semblants i no li trobo tant casi qualsevol de les que tinc penjades es millor i la majoria sense peti tant


Ruta Wikiloc: Aqui

No hay comentarios:

Publicar un comentario